Bange for at føde

DIN FØDSEL

Kend din jordemoder

Krista Bella

Jeg hedder Krista Bella


Jeg er selvstændig jordemoder og har været det siden 2010.  
Jeg arbejder med sammenhængende graviditets og fødselsforløb, primært i Region Hovedstad og Ørestaden.
Jeg bor på Christianshavn med min kæreste og vores fem børn.
At kende sin jordemoder – Hvorfor er det vigtigt? 

Kemi er den vigtigste, mest oversete faktor når det kommer til dagen hvor du skal føde. Når du kender din jordemoder behøver du ikke spille russik roulette på den vigtigste dag i dit liv. Du ved på forhånd at kemien er der og har min udelte opmærksomhed. Vi har sammen fundet  jeres ønsker for fødslen. Når du vælger din egen jordemoder behøver du ikke satse på at være heldig. Jeg kender dig og din familie, så jeg nemt at afkode jeres behov under fødslen. Jeg kender dine strategier for vejrtrækning, afspænding og smertehåndtering. Jeg behøver kun at fokusere på dig, dine behov, dine ønsker for fødslen og jeres mirakel. 

Nogle vælger at føde hjemme, andre på hospital. Men lige meget hvad du vælger for din fødsel, så har du muligheden for at have en jordemoder du kender ved din side. Du kan derfor kan være fuldstændig tryg ved at fødslen bliver på dine præmisser. Det giver mig arbejdsglæde og dig tryghed og sikkerhed.
Jeg har stor erfaring med hjemmefødsler, og er også tit med ved fødsler på hospital. For mig er det dog ikke vigtigt hvor du føder men at vi kender hinanden. At kende sin jordemoder giver den størst mulige tryghed og smertelindring!