Bange for at føde

DIN FØDSEL

Kend din jordemoder

Krista Bella

LINKS

SMERTEFRI FØDSEL - GRUNDIG FØDSELSFORBEREDELSE

Anja Bay har på egen krop erfaret den store effekt det kan have at gå til god fødselsforberedelse. Faktisk er hun så dedikeret at hun har tilrettelagt sit eget koncept - Smertefri fødsel!
Ud over at hjælpe tusindvis af kvinder til en bedre fødsel er hun mor til tre, hvoraf jeg har været så heldig at være jordemoder til hendes sidste fødsel. 

læs mere

MELLEMKØDSMASSAGE - Den her anbefaler jeg 


HVAD ER DEN LAVET AF?
Lavet af håndplukkede vildtvoksende vejbred (Plantago Spp) blade samlet af Herbal Salvation i Danmark, og udtrukket i wildcraft kvalitet oliven olie. Vejbred Salve er en blødgørende, beroligende og beskyttende helende hud salve. Den kan virke kølende og lindre kløe eller irritation. Kan desuden anvendes efter ophold i solen eller ved mindre forbrændinger hvor huden stadig er intakt. Perfekt til sensitiv, rød, kløende eller meget tør hud.

HVAD DU KAN BRUGE DEN TIL:
Påfør salven i et tyndt lag, på læber, rød/kløende hud, vinter-kinder, mindreforbrændinger, myggestik, røde baby numser/kinder, ved behov. Er også velegnet til gravide maver, ømme bryster ved amning, og perineum massage under graviditet samt efter fødsel.

Du kan læse mere her 

Ernæringsterapeut med speciale i kvindesygdomme, fertilitet, graviditet og børn!

Nanna Stigel er ernæringsterapeut & skribent med speciale i fertilitet, graviditet, kvindesygdomme, børn og spiseforstyrrelser. Hun er en stor inspiration, super dygtig og den jeg går til både som mor og som jordemoder når jeg har brug for råd om sundhed og kost.

læs mere

OSTEOPAT BIRGITTE JALVING/ HUMLEBÆK

Birgitte Jalving er osteopat og hun har magi i hænderne. Und dig selv en kærlig behandling før din fødsel, det kan betyde den helt store forskel.
Osteopatisk behandling kan lindre fysiske gener i graviditeten, i nogle tilfælde hindre truende abort, forberede fødselsarbejdet og hjælpe mor og baby med at komme sig efter fødslen.

læs mere

GRAVID & EFTERFØDSELS YOGA

Gravid?
Kom i dit livs fødeform med fysisk træning ved yogalærer Maria Allingham og 
mental træning og fødselsforberedelse ved jordemoder Krista Bella Hulten.

Med baby i armene?
Kom i form efter fødslen med yogalærer Maria Allingham og jordemoder Krista Bella Hulten.

læs mere

PHYSIOGA - Kraniosakral terapi 

Noget af det bedste du kan gøre for dig selv - Få tjek på dit bækken før fødsel med kraniosakral terapi hos Physioga.

Efter fødslen hvis du og baby har brug for en kærlig hånd, der kan rette op på skævheder hos dig og baby finder du byens bedste her

læs mere

STRUT - MEST FOR GRAVIDE

Strut - Butik for Gravide og Kvinder på barsel, som du finder på Fælledvej 13 i København N. Læs mere
Eller besøg strut webshop her


NYTBARN.DK

Indehaver af NYTBARN.DK Karen Bøhrnsen arbejder som selvstændig jordemoder i Sønderjylland:
"Få besøg i hjemmet af din egen jordemoder, når det passer dig og så tit du har brug for det! Nytbarn.dk dækker hele Sønderjylland og er ment som et supplement til de offentlige ydelser"

Læs mere